Bugün Ne Yiyelim

Yoğurmadan Lavaş Ekmeği

Yoğurmadan Lavaş Ekmeği

Yoğurmadan Lavaş Ekmeği Yapılışı : Yoğurmadan lavaş ekmeği yapımı için; derin bir kaba 2 su bardağı su dökün. Suyun üzerine…
Tavuklu Şehzade Kebabı

Tavuklu Şehzade Kebabı

Tavuklu Şehzade Kebabı Yapılışı : Tavuklu şehzade kebabı yapımı için; orta boy geniş bir tencere içine 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı…
Supangleli Tavuk Göğsü

Supangleli Tavuk Göğsü

Supangleli Tavuk Göğsü Yapılışı : Supangleli tavuk göğsü yapımı öncelikle yalancı tavuk göğsü tatlısını hazırlayın. Derin bir tencere içine 125…
Sıvı Yağlı Kalburabastı

Sıvı Yağlı Kalburabastı

Sıvı Yağlı Kalburabastı Yapılışı : Sıvı yağlı kalburabastı yapımı için, öncelikle şerbeti hazırlayın. Küçük bir tencere içine 1 buçuk su…
Simit Pişi

Simit Pişi

Simit Pişi Yapılışı : Simit pişi yapımında; derin bir kaba 1 büyük çay bardağı ılık süt, 1 büyük çay bardağı…
Kesme İrmik Tatlısı

Kesme İrmik Tatlısı

Kesme İrmik Tatlısı Yapılışı : Kesme irmik tatlısı yapımı için öncelikle şerbeti hazırlayın. Orta boy derin bir tencere içine 2…
Fırında Sebzeli Soslu Mantar

Fırında Sebzeli Soslu Mantar

Fırında Sebzeli Soslu Mantar Yapılışı : Fırında sebzeli soslu mantar yapımı için; öncelikle 1 adet orta boy soğanın kabuğunu soyup,…
Bayat Ekmek Köftesi

Bayat Ekmek Köftesi

Bayat Ekmek Köftesi Yapılışı : Bayat ekmek köftesi yapımı için; öncelikle 1 adet bayat ekmeği küçük küpler halinde kesip, derin…
Trakya Kapama

Trakya Kapama

Trakya Kapama Yapılışı : Trakya kapama için; öncelikle 10 adet tavuk bageti derin bir tencere içine koyun. Üzerlerine 1 adet…
Tavuklu Zade Kebabı

Tavuklu Zade Kebabı

Tavuklu Zade Kebabı Yapılışı : Tavuklu zade kebabı yapımı için; geniş bir tencere içine 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı döküp, ısıtın.…
Başa dön tuşu