Gastronomi & Aktüel

Sanat ve Gastronomi Artweeks’te Buluştu

Sanat ve Gastronomi Artweeks’te Buluştu

Curated Dinner etkinliği, sanat, tasarım ve gastronomiyi bir araya getirerek katılımcılara çok duyulu bir deneyim sundu. Artweeks Curated Dinner, sanat,…
Türk Tasarımının Paris’teki Yeni Yüzü: NG Kütahya Seramik…

Türk Tasarımının Paris’teki Yeni Yüzü: NG Kütahya Seramik…

NG Kütahya Seramik ve Kütahya Porselen, Paris’te açtıkları yeni showroom ile Türk tasarımını uluslararası sahneye taşıdı. NG Kütahya Seramik ve…
LAV, German Design Award 2026’da Ödül Kazandı

LAV, German Design Award 2026’da Ödül Kazandı

LAV’ın Cozy serisi, German Design Award 2026’da “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülünü kazanarak tasarım dünyasında dikkat çekti. LAV’ın Cozy serisi, günlük…
Metro Türkiye ile Yeni Balık Sezonunda Taze Lezzetler

Metro Türkiye ile Yeni Balık Sezonunda Taze Lezzetler

Metro Türkiye, 35 yıllık deneyimiyle yeni balık sezonunda şeflere ve mutfaklara taze deniz ürünleri sunmaya devam ediyor. taze balık Metro…
Vegan mutfağına renk katan Meksika tatları

Vegan mutfağına renk katan Meksika tatları

1 Kasım Dünya Vegan Günü’nde Ranchero, bitkisel temelli Meksika lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Türk ve Meksikalı bir aile tarafından işletilen restoran,…
Leziz Akhisar Festivali’nde coşku ve renk cümbüşü

Leziz Akhisar Festivali’nde coşku ve renk cümbüşü

Akhisar Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Leziz Akhisar Festivali, iki gün boyunca Türkiye’nin her yerinden gelen misafirler ile…
İstanbul’u ev konforunda yaşamak isteyenlere özel

İstanbul’u ev konforunda yaşamak isteyenlere özel

Elite World Homes Istanbul Bosphorus, Boğaz manzarası, merkezi konumu, fonksiyonel yaşam alanları ve otel hizmetlerini bir araya getiren yapısıyla şehirde…
Le Cordon Bleu: Gastronomide 130 yıllık deneyim

Le Cordon Bleu: Gastronomide 130 yıllık deneyim

Dünyanın en köklü mutfak sanatları okulu Le Cordon Bleu, 2025 yılı itibarıyla 130. yılını, Türkiye’deki temsilcisi Le Cordon Bleu İstanbul…
Gezmekle ‘yetinmeyen’ bir hikaye avcısı: Oğuz Otay

Gezmekle ‘yetinmeyen’ bir hikaye avcısı: Oğuz Otay

“GEZMEKYETMEZ” mottosuyla kentlerin ve insanların hikayesi ile yemeklerin geçmişinde iz süren Oğuz Otay, sadece gezmeyi değil anlamayı da odağına alıyor. Tarih tutkunu bir…
Radisson Blu’dan Çeşme’ye özel bir yorum

Radisson Blu’dan Çeşme’ye özel bir yorum

Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme; Ege’nin doğasıyla, kültürüyle ve şifalı kaynaklarıyla bütünleşmiş bir yaşam alanı sunuyor. İster yaz…
Başa dön tuşu